A használat tapasztalata Prostamin Forte

Az urológiai szakemberek rengeteg tapasztalatot halmoztak fel a Prostamin kapszulák felírásában prosztatagyulladás esetén. A mellékhatásoktól mentes, terápiás és profilaktikus szerként alkalmazva nagy hatékonyságot mutató gyógyszer népszerű az orvosok és a betegek körében.

Tomas megmutatja a Prostamin kapszulákkal végzett kezelés eredményét

Vásárlónk története

A használat tapasztalatait Tomasz Hanichka, a csehországi Ostrava lakója osztja meg.

„A kezdődő prosztatagyulladás semmilyen módon nem mutatkozott meg, kivéve az ejakulátum konzisztenciájának megváltozását. Több mint harminc évvel ezelőtt történt, a válás és a fizikai munkáról az irodai munkára való átállás után. Ezek a változások nem okoztak bennem szorongást, évtizedekkel később, nyugdíjazásom után elmentem orvoshoz.

Az orvos krónikus prosztatagyulladást diagnosztizált, és bizalmát fejezte ki a betegségből való teljes gyógyulásban. Feltűnő kellemetlenséget azonban nem tapasztaltam, így nem figyeltem kellőképpen az előírt kezelésre és az ismételt vizsgálatokra vonatkozó utasításokra.

Körülbelül két év után világossá vált álláspontom tévedése. Fájdalmat és nehézséget kaptam a perineumban. Vizelési nehézség. Nehezemre esett először egy kemény ülésű székre ülni, majd a kárpitozott bútorokra.

A Prostamin kapszulák buborékfóliában vannak csomagolva

Az orvosi látogatást meg kellett ismételni. Az orvos antibiotikumokat és egyéb gyógyszereket írt fel, és figyelmeztetett, hogy most, hogy minden mirigy fertőzött, a prosztatagyulladás gyógyszeres kezelése nem biztos, hogy 100%-os hatást fejt ki. Ebben az esetben a betegségnek a remissziós szakaszba való átmenetét követően életem végéig fenntartó gyógyszereket kell szednem.

Az orvos kivett az asztalról egy doboz tablettát, és elmondta, hogyan kell használni a gyógyszert. Ezért elkezdtem szedni a Prostamin kapszulát a prosztatagyulladás kezelésére. Az első kúra 60 napig tartott, és az antibiotikum-kezelés befejezése után kezdődött. Prostamin volt, biztosított az orvos, aki nem engedte, hogy a betegség ismét megnyilvánuljon ebben az időszakban.

Utána két hét szünetet tartottam, és nem kettő, hanem egy hónapig ismét ittam a gyógynövényes szert. Azóta ez így folytatódik: veszek két doboz kapszulát, ez csak egy hónapra szól, megiszom, ahogy kell az utasítás szerint, majd tartok egy kis szünetet 15-20 napig. És minden elölről.

Több mint két és fél év telt el az urológussal való legutóbbi találkozás óta. A prosztata fájdalma nem zavar, a vizelés normális. Az orvossal telefonon beszélünk, ritkán. Tesztre hív, nem megyek: Prostamin segített visszaállni a normális életbe, de nem keresik a jót a jóból. Örülök, hogy megírtam ezt az értékelést, remélem, valakinek segít. "